Pred viac ako 100 rokmi vyvinul Dr.Carl Jung patentovaný proces dealkoholizácie vína.
Nealkoholické tiché a šumivé vína sa aj dnes vyrábajú pomocou najmodernejších výrobných zariadení a nových technológií.
S každou fľašou sa prenášajú odborné znalosti a skúseností z viac ako storočia – inšpirácia je pre zákazníkov vo viac ako 30 krajinách sveta.
V súčasnosti sa každý rok vyrobí viac ako 10 milónov fliaš rôznych druhov, vrátane niektorých odrôd v BIO kvalite.
Ľuďom, ktorí sa chcú, alebo musia zaobísť bez alkoholu, poskytujú nealkoholické vína chuťový zážitok mimoriadnej kvality.
Na zámku Boosenburg sa všetci venujú výlučne výrobe nealkoholického vína. Najvyššou prioritou je KVALITA. Zabezpečujú ju zamestnanci, enológovia a rodinná tradícia Carla Junga.